GÖKSUN HABER MERKEZİ


Vadi değil,Cennet!!! Göksun Cödden Vadisi

Vadi değil,Cennet!!! Göksun Cödden Vadisi
595 views
29 Ocak 2022 - 7:26

Göksun ilçesine 30 kilometre uzaklıkta olan uzun bir tarihe tanıklık eden çınar ağaçlarını barındıran, dağların arasına gizlenen, ağaçların sıklığından gökyüzü ile temasın kesildiği bir yer olan Cödden Vadisi, Biz trekkinggöksun ekibini çok büyülemiştir. Her mevsim farklı güzellikler ve görsellik sunan vadi, yaklaşık 18 kilometre uzunluğunda dere barındırmaktadır ve bu derenin adına yöre halkı Cödden Deresi adını vermiştir. Dere yıl on iki ay akmaktadır.

Cödden Vadisi’ne nasıl gidilir? Göksun İlçesi’nden Taşoluk Köyü, Fındıklıkoyak Köyü üzerinden Büyükçamurlu Yolu’ndan Hacıkodal Köyü’ne ulaştıktan sonra köyün aşağısına kadar gidilmesi gerekmektedir. Su burada üçe ayrılıyor bu su Cödden Deresi’ dir. Yaklaşık 15 kilometre yol ile dereyi ister yürüyüş ister ise araçla gezebilirsiniz.

-Her mevsim ayrı güzellik sunar.

-Kamp alanları mevcut.

-Kızıl Sincaplar görebilirsiniz.

-Kaleboynu – Hacıkodal – Payamburnu Köylerini kapsamaktadır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Ahmet demirOcak 29, 2022 / 3:36 pmYanıtla

Kadirli-Andırın -Göksun yolu duble olarak yapılıp açıldığında ilçemize çok daha fazla ziyaretçi gelecek . Konunun haber yapılması dileğiyle

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.