Kurban Bayramı tatilinde yoğun nüfusu ağırlayan ilçede, temizlik ekipleri hayvansal atıklar ve evsel atıkları sağlığa ve çevreye zarar vermeden temizlemek için yoğun mesai harcadılar. Harcadıkları mesai ile görevlerinde başarı sağlayarak halkın sağlığını ve çevreyi korumak adına büyük çaba sarf ettiler.
Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce, temizlik personelinin bu gayretini takdir etmek amacıyla onları makamında kahve içmeye davet etti.
Başkan Cüce, “Herkes ailesiyle bayramını kutlarken sizler fedakârlık yaparak çalıştınız. Sizleri gönülden tebrik ediyorum. Hemşerilerimizin sağlığını tehdit eden atıkları temizleyerek, havanın sıcaklığında oluşabilecek kötü kokuları ortadan kaldırdınız. Sergilediğiniz bu gayretlerin vatandaşlarımız tarafından da takdirle karşılandığını bilmenizi isterim,” diyerek teşekkür etti ve Temizlik İşleri Müdürü Adil Acer’e teşekkür tablosu takdim etti.
Temizlik personeli, Başkan Cüce’nin bu jesti karşısında büyük mutluluk duyduklarını belirterek, takdir edilmelerinin moral olduğunu ve motivasyonlarını artırdığını bildirdiler.











Ahmet Arslan Göksun’da güven tazeledi.
Ahmet Arslan Göksun’da güven tazeledi.
Yazar Mustafa Köneçoğlu, Andırın’da Öğrencilerle Buluştu.
Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/15 Aralık 2025 Pazartesi
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş’ımız Tarihiyle Ayağa Kalkıyor”
Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/12 Aralık 2025 Cuma
Büyükşehir’in Okur – Yazar Buluşması Andırın’da Devam Edecek.