GÖKSUN HABER MERKEZİ


“Çerkes Sürgünü” Anma Programına davet!

“Çerkes Sürgünü” Anma Programına davet!
276 views
16 Mayıs 2022 - 9:10

Kafkaf Kültür Derneklerinden Çerkes Sürgünü Anma Programına davet.

Kahramanmaraş Kafkas Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Yavuz, Göksun Çerkes Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Oğuz ve  Göksun Çerkes Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dilek Gören yaptıkları açıklama ile 21 Mayıs 1864 yılında gerçekleşen Çerkes Sürgünü için düzenlenecek olan Anma Programına davet ettiler.

21 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 15:00 de düzenlenecek Anma etkinliği Göksun’a bağlı Fındık mahallesinde bulunan Çerkes Anı Parkı ve Sürgün Anıtı önünde yapılacak.

Göksun Haber Merkezi aracılığı ile programa davette bulunan Kahramanmaraş Kafkas Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Yavuz,Anma programında acımızı paylaşmak ve aramızda olmak adına tüm halkımızı programımıza bekliyoruz dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.