Reklam
Reklam

Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

Reklam
  • ANASAYFA
  • Güncel
  • Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Gören Kahramanmaraş’ta Göksun sunumu yaptı.

Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Gören Kahramanmaraş’ta Göksun sunumu yaptı.

Reklam
IMG_2909tu
Reklam

Afşinli Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Gören Kahramanmaraş'ta "Bir Göksun Hikayesi" ve Hüzün Yanığı Yüzler" adlı 2 farklı Fotoğraf sunumu yaptı.

Kahramanmaraş Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSAD) tarafından düzenlenen programa çok sayıda Fotoğrafçı ve Dernek üyesi katıldı.

Önce ki gün akşam KAFSAD Dernek merkezinde gerçekleşen Fotoğraf sunumu öncesi konuşan Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Gören, Doğaya çıktığımda adeta kendimi kaybediyor,fotoğraf çekerken bambaşka dünyalara gidiyorum. Fotoğraf insanı dinlendiriyor. Doğayı fotoğraflamayı çok seviyorum. Bunu Hobiden de ziyade bu şehirlerin güzelliklerini kayıt altına almak için yapıyorum. Bugün beni buraya davet ederek Fotoğraf sunumu imkanı veren KAFSAD'a çok teşekkür ediyorum dedi.

KAFSAD Derneği Başkanı Mehmet Fındık ise, Mehmet Gören gibi değerli bir Fotoğraf sanatçısını burada görmekten onur duyuyoruz dedi.

Yaklaşık 1 saat süren Fotoğraf sunumunda "Bir Göksun Hikayesi" ve Hüzün Yanığı Yüzler" adlı dosyalar izlendi.

Sunum sonrası ise çekilen fotoğraflara ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Gecenin sonunda ise KAFSAD adına Dernek Başkanı Mehmet Fındık, Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Gören'e Teşekkür Belgesi takdim etti.

Reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?