Reklam
Reklam

Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

Reklam

Göksun Elma Festivaline yoğun ilgi!

Reklam

Göksun Kaymakamlığı,Göksun Belediyesi ve Göksun İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde bu yıl 8’ncisi gerçekleştirilen Elma Festivali coşkuyla ve yoğun katılımla yapıldı.

“Meyvenin Alası, Göksun’un Elması” temasıyla  Celal Erzurum Millet Meydanı’nda gerçekleştirilen bu yıl 8’incisi düzenlenen Göksun Elma Festivali’ne Vali Ömer Faruk Coşkun,Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, protokol üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Göksun Ulu Cami meydanından Kahramanmaraş Büyüşehir Belediyesi tarafından yapılan Celal Erzurum Millet Meydanına kadar yürüyüş gerçekleştirildi. Elmalı Kavşakta durdurulan araçlarda ki vatandaşlara protokol mensupları tarafından Elma hediye edildi.

Celal Erzurum Millet Meydanında ki etkinlik ise Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Mehteran Takımı ve Halk Oyunları gösteri sundular.

Günün anlam ve önemine binaen açılış konuşmasını Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın yaptı. Aydın şunları söyledi;

Reklam

Daha sonra kürsüye gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör şöyle konuştu;

Reklam

Etkinlikte bir konuşma yapan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç şunları söyledi;

Reklam

Son olarak kürsüye gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil şunları söyledi;

Reklam

Etkinlikler standların gezilmesi,Elma ve Çam fidanı dağıtımları ile son buldu.

Reklam

İlginizi Çekebilir

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?