GÖKSUN HABER MERKEZİ


GÖKSUN ESNAF ODASI DÜNYA ŞAMPİYONUNU ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ.

GÖKSUN ESNAF ODASI DÜNYA ŞAMPİYONUNU ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ.
112 views
01 Ekim 2022 - 5:41

Sırbistan’da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stil 82 kiloda Dünya Şampiyonu olan Burhan Akbudak, baba ocağı Göksun’da şanına yakışır şekilde karşılandı.

Dünya Şampiyonu Pehlivanımız Burhan Akbudak’ı Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığında ağırlayan Başkan İrfan Orhan Duman Şampiyonu Altın ile ödüllendirdi.

Dün gerçekleşen programda Dünya Şampiyonu Burhan Akbudak, davet üzerine Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına geldi. Burada kapıda Oda Başkanı İrfan Orhan Duman tarafından karşılanan Şampiyon, Müsabaka boyunca yaşadıklarını paylaştı.

Burada bir konuşma yapan Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Orhan Duman, Dünya şampiyonunu odamızda ağırlamanın onur ve gururu içerisindeyiz. Sanayi esnaflarımızdan rahmetli Hüseyin Akbudak’ın oğlu, Dünya şampiyonu Burhan Akbudak’ı odamızda ağırladık. Kendisini esnaf ve sanatkarlarımız adına tebrik ederek küçük hediyemizi takdim ettik. Bundan sonraki spor hayatında kendisine daha nice şampiyonluklar dilerim dedi.

Program hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN