GÖKSUN HABER MERKEZİ


Göksun Sevdalısına son görev!

Göksun Sevdalısına son görev!
303 views
29 Ocak 2022 - 14:48
Aslen Göksun İlçemizden olup Özel bir Tv kanalında Ana Kumanda görevini yürüten Samettin Demir bugün kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Kahramanmaraş’ta ikamet ettiği evde Doğalgaz sızıntısı sebebiyle zehirlenen Samettin Demir ve ailesi Hastaneye kaldırılmış ve Samettin Demir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
Bugün Göksun Ulu Camide cenaze töreni düzenlendi Törene Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve sevenleri katıldı.
Kamuoyunun Göksunum Samet olarak tandığı Göksun Sevdalısı Samettin Demir kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Göksun Haber Merkezi olarak Allah (cc)’tan rahmet geride kalanlarına sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.