GÖKSUN HABER MERKEZİ


Göksun’da 15 Temmuz etkinlikleri gerçekleştirildi.

Göksun’da 15 Temmuz etkinlikleri gerçekleştirildi.
73 views
16 Temmuz 2022 - 11:44

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” anma programı etkinlikleri, Göksun Meslek Yüksek Okulu ve Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu tarafından hazırlanan “15 Temmuz Darbe Girişimi ve Milletin Zaferi” adlı konferansla başladı. Daha sonra Ulu Camiide Kur’an Tilaveti’nin ardından Şehit kabirleri ve Şehit ailelerimiz ziyaret edildi.

Saat 20.30’da Göksun 15 Temmuz Meydanı’ndan başlayan yürüyüş sonrası törenin yapılacağı Millet Meydanı’na varıldı. Buradaki anma programı saygı duruşuna müteakip İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Ardından Kur’an Tilaveti, dua ve açılış konuşmalarıyla devam edildi.

Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun AYDIN ve Kahramanmaraş Vali Yardımcı Fatih DAMATLAR tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Salalar okundu.

Göksun Belediye Başkanlığı tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Fatih DAMATLAR, Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun AYDIN, ilçe protokolünün yanı sıra siyasi partilerin ilçe temsilcileri ve yediden yetmişe yaşlısı ve genciyle çok sayıda vatandaş da anma programına katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.