GÖKSUN HABER MERKEZİ


Göksun’da Basın Kuruluşlarımızı ziyaret ettik.

Göksun’da Basın Kuruluşlarımızı ziyaret ettik.
106 views
21 Ocak 2023 - 14:46

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle program yoğunluğundan gerçekleştiremediğimiz Göksunlu Meslektaşlarımıza dün ziyaret gerçekleştirdik.

İlk ziyaretimiz Göksun İlçemizin sesi soluğu konumunda ki Göksun Fm oldu. Burada Radyomuzun İmtiyaz Sahibi kıymetli Meslektaşımız Halil Boyraz’ı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar temenni ettik.

Ziyaretimizin ikinci durağı ise Göksun’un hafızası, Göksun İlçemizin Siyah-Beyaz Arşivinin sahibi,Yılların deneyimli Fotoğrafçısı ve Göksun Haber sahibi Halil İbrahim Yağmur oldu. Burada bir süre sohbet ederek Mesleğimizin karşılaştığı sorlukları konuştuk. Bunun yanı sıra da Arşiv tutan insanların bu kubbede bıraktığı ve bırakacağı hoş sadayı konuştuk.

Ziyaretimizin son durağı ise Göksun İlçemizin en eski ve en köklü  yayın kuruluşu Göksun Yayla Gazetesi oldu. Burada İmtiyaz Sahibi Zafer Ural ve Muhabir Adem Kişi ile bir süre sohbet etme imkanı bulduk.  Gazete nüshalarını inceledik. 

Göksunlu Meslektaşlarımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Ahmet demirOcak 22, 2023 / 12:26 pmYanıtla

Değerli editörüm
Kadirli-Andirin-Goksun yolunun son durumunu haber yapar mısınız lütfen Teşekkür ederiz. Bu yol bölge için çok çok önemli Çukurovayi İç Anadoluya bağlayacak Yolun yapılıp açılması dileğiyle Saygılarımızla

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.