GÖKSUN HABER MERKEZİ


GÖKSUN’LU BASIN ŞEHİDİ RECEP BOLAT MEZARI BAŞINDA ANILDI.

GÖKSUN’LU BASIN ŞEHİDİ RECEP BOLAT MEZARI BAŞINDA ANILDI.
92 views
11 Ekim 2022 - 5:32
Basın İlan Kurumu (BİK) Sakarya Şube Müdürü olarak görev yaptığı sırada, denetleme yapmak için gittiği bir gazetenin sahibi tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden hemşehrimiz Recep Bolat’ın vefatının 10’uncu yılında Göksun Kayabaşı Mezarlığı’nda anma töreni gerçekleştirildi.
Kabri başında düzenlenen anma törenine Recep Bolat’ın ailesinin yanı sıra, İlçe Kaymakamımız Mustafa Caner Culukar, Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın, İlçe Müftüsü Mustafa Altun, Basın İlan Kurumu (BİK) Kahramanmaraş Şube Müdürü Veysel Kara ile şube çalışanları ve gazeteciler katıldı.
Törende Bolat’ın ruhu için Yasin-i Şerif okundu ve İlçe Müftüsü Mustafa Altun tarafından dualar edildi. Duanın ardından katılımcılar ve Şube Müdürü Kara, Bolat’ın kabrine karanfil bıraktı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.