GÖKSUN HABER MERKEZİ


Hemşehrimiz Doğan’a TKDK’da önemli görev.

Hemşehrimiz Doğan’a TKDK’da önemli görev.
108 views
24 Ağustos 2022 - 15:34

 

Göksunlu hemşehrimiz Serkan DOĞAN Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’na (TKDK) Personel ve Destek Hizmetleri Genel Koordinatörü olarak atandı.
Genç bürokratımızı daha üst düzey görevlerde görebilmek umudu ile yeni görevi için tebrik eder başarılar dileriz.
SERKAN DOĞAN kimdir?
1982 Kahramanmaraş Göksun doğumlu olan Serkan Doğan Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F Kamu Yönetimi mezunu olup Maliye Bakanlığı Vergi Denetmen Yardımcılığı, Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığında Bakanlık Müfettişliği, Tarım ve Orman Bakanlığı İç Denetim Başkanlığında ise İç Denetçi görevlerinde bulundu.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme Ana Bilim Dalında yönetim ve organizasyon alanında Yüksek Lisansını tamamlamış olup halen çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev almaktadır.

Kurumda 18.08.2022 tarihi itibariyle Personel ve Destek Hizmetleri Genel Koordinatörü olarak görevine başlamıştır.

Evli ve bir kız çocuğu olan Doğan, iyi derecede İngilizce bilmektedir.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.