GÖKSUN HABER MERKEZİ


Kanal Göksun Projesinde çalışmalar devam ediyor.

Kanal Göksun Projesinde çalışmalar devam ediyor.
83 views
12 Ocak 2023 - 15:28

Kanal Göksun Projemiz için çalışmalar adım adım devam ediyor.

Konuya ilişkin Göksun Belediyesinden yapılan açıklamada, Projenin 2. Etabını oluşturan Kız İmam Hatip Öğrenci Yurdu ile Kahramanmaraş Karayolu arasındaki yürüyüş, bisiklet ve paten yolunda geçtiğimiz aylarda sıcak asfalt çalışmasını, 3. Etabını oluşturan Kayseri Karayolu – Nebininoğlu Pınarı arasındaki yürüyüş, bisiklet ve paten yolunda ise altyapı çalışmasını yaptık.Proje kapsamında Göksu, Terbüzek ve Kömür çaylarımızda Fen İşleri Müdürlüğümüz ve DSİ Bölge Müdürlüğü iş birliği ile dere yatağı temizleme çalışmaları devam ediyor denildi.

default

default

default

default

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
ahmet demirOcak 12, 2023 / 6:19 pmYanıtla

Kadirli Andırın Göksun yolunun son durumunu payalaşabilir misinz

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.