GÖKSUN HABER MERKEZİ


Kur’an Kursu Öğrencilerine Gezici Kütüphane Sürprizi.

Kur’an Kursu Öğrencilerine Gezici Kütüphane Sürprizi.
108 views
18 Ağustos 2022 - 6:32

Büyükşehir Belediyesi Gezici Kütüphanesi, Malik Ejder Mahallesi Demirkollar Camii’nde Kur’an Kursu öğrencileriyle buluştu. 300’e yakın öğrencinin katıldığı etkinlikte renkli görüntüler oluştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin örnek hizmeti Gezici Kütüphane, yüzleri güldürmeye devam ediyor. Kitaba ulaşmakta zorluk yaşayan öğrencilerle buluşan Gezici Kütüphane, bu kez Malik Ejder Mahallesi Demirkollar Camii’nde eğitim gören Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya geldi. Gönüllülerin de katılımıyla gerçekleştirilen buluşmada, 6 – 15 yaş aralığındaki 300’e yakın öğrenciyle birbirinden renkli etkinlikler düzenlendi, oyunlar oynandı. Katılımcılara çeşitli ikramlarda da bulunulan etkinlikte çocuklar kitaplarla buluşurken Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ifade etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.