GÖKSUN HABER MERKEZİ


Milletvekili Aday Adayı Kömürcü’den Göksun’da Teşkilatlara ziyaret.

Milletvekili Aday Adayı Kömürcü’den Göksun’da Teşkilatlara ziyaret.
105 views
06 Nisan 2023 - 7:16

Önce ki gün Göksun ilçemize gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Aziz Kömürcü, yeni atanan MHP ilçe başkanı ve Ülkü ocakları başkanına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete ilişkin Göksun Haber Merkezine açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Aziz Kömürcü, Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli’nin tensipleriyle MHP Göksun ilçe başkanı olarak atanan Sn. Emre ÇİÇEK, ve Göksun Ülkü Ocakları Başkanı olarak atanan Batuhan KUŞ’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Başkanlarıma yeni görevinden başarılar diliyorum. Allah muvaffak eylesin inşallah.  Misafirperverliklerinden dolayı da her iki başkanıma da ayrıca teşekkür ediyorum dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.