GÖKSUN HABER MERKEZİ


Şair Mehmet Ayar için Anma Programı düzenlendi.

Şair Mehmet Ayar için Anma Programı düzenlendi.
202 views
14 Şubat 2022 - 7:56

Göksun’un yetiştirdiği Şairlerden Merhum Mehmet Ayar için Anma programı yapıldı.

Afşin Halk Ozanları Derneği ve Afşin Merkez Yayın Grubunun birlikte organize ettiği Vefa Programlarından birisi daha geçtiğimiz Cumartesi akşamı Canlı yayında gerçekleştirildi. Göksun’un Kanlıkavak mahallesinde yapılan programda Merhum Şair Mehmet Ayar oğlu Metin Ayar’ın evinde anıldı.

Program öncesi Şair Mehmet Ayar’ın Kanlıkavak Mahallesinde bulunan kabrine giden Ozan ve Şairler burada Şairimizi Fatihalarla yad ettiler.

Programa Afşin ve Göksunlu Şair ve Ozanların yanı sıra Merhum Şair Mehmet Ayar’ın ailesi katıldı.

Program öncesi konuşan Afşin Halk Ozanları Derneği Başkanı Ahmet Karakaya, Merhum Şairimiz Mehmet Ayar, sık sık İlçemiz Afşin’e de gelir giderdi. Çok iyi kendini yetiştirmiş bir Şairdi. Rabbim mekanını cennet eylesin dedi.

Ayar ailesi adına konuşan Metin Ayar’da Babamı böyle kıymetli Ozanlar ve şairler eşliğinde anmış olmak bizleri ailesi olarak çok mutlu etti. Herkesten Allah razı olsun dedi.

Afşin Haber Merkezi ve Göksun Haber Merkezi Sosyal Medya hesaplarından da Canlı olarak ekranlara gelen Şair Mehmet Ayar’ı Anma programında Merhum Şairin kaleme aldığı eserler seslendirildi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.