GÖKSUN HABER MERKEZİ


Türkiye Yüzyılına Nefes” Olacak Fidanlar Göksun’da Toprakla Buluştu.

Türkiye Yüzyılına Nefes” Olacak Fidanlar Göksun’da Toprakla Buluştu.
594 views
12 Kasım 2022 - 11:38

Türkiye Yüzyılına Nefes” Olacak Fidanlar Göksun’da Toprakla Buluştu.
11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü bu yıl, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilan ettiği ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu çerçevesinde ‘Türkiye Yüzyılına Nefes’ temasıyla düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
Bu kapsamda Türkiye genelinde olduğu gibi saat 11.11’de Göksun Devlet Hastanesi bahçesinde düzenlenen etkinlikte, Göksun Kaymakamı Mustafa Caner Culukar ve Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın ile kamu kurum amirleri, vatandaşlar ve öğrencilerin katılımı ile binlerce fidan toprakla buluştu.
Etkinlik Kaymakam Culukar ve Başkan Aydın da fidan dikti.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.